Uutiset.

Sateenkaarisenioreiden oma lippu sai kasteensa julkisesti 05.08 2023 Leppävirta Pridessä ILOISESTI TUULESSA HULMUTEN. 

Lisäsimme omaa näkyvyyttämme harppauksi eteenpäin. Nyt olemme paikalla ollessamme helposti löydettävissä

UUTISIA 

Sateenkaariseniorit saivat toisen edustajan mukaan Jyväskylän Setan Edustajakokouksessa  hallitukseen. Tanja von Knorring valittiin kokouksessa kahdeksi vuodeksi Setan hallituksen varapuheenjohtajaksi. 

Lisäksi siellä palkittiin pitkäaikaisesta vapaaehtoistyöstä Sateenkaariseniorien Kuisma Savisalo ja Risto Hartikainen diploomilla ja Setan erityispinssillä.

On hienoa että yhdistyksellämme on ensivuonna  kaksi jäsentä Setan hallituksessa. Onnea Tanja 

Etä ryhmämme nimi  on parittoman viikon TORSTAISIN   

 SUPER SENNUT

           Sirkus Magenta

  Etä tapaamisessa oli mahtava lisätoimintaa. SIRKUS MAGENTA vieraili tapaamisessa tuoden siihen ihanan SIRKUS MAAILMAN meidät huomioiden tapaamiseen.

Olen varma että vierailu ei jää viimeiseksi. niin hauskaa ja mukavasti liikkuvaa oli toiminta. Loistavat vetäjät innostivat etäryhmän konkarit tekemään sirkusta tapaamiseen. Puolituntia sujui aivan todella vauhdikkaasti sirkuksessa ja palaute asiasta oli mahtavaa. Ensimmäistä kertaa liikuimme netin ääressä kukin omalla tavallaan innokkaasti . Nauru ja iloinen ilme oli kaikilla heti alusta alkaen osallisilla kasvoillaan ja sirkustemput onnistuivat hurmaten katsojat.


Kiitos mahtavasta SIRKUS MAAILMASTA Sirkus Magentalle..

Etä tapaamisiin tarvitsemme oman nimen . Siitä voit laittaa minulle ehdotuksia ja kerään ehdotuksista listan josta sitten äänestämme ..

nimeä.

Kuvat ovat kuvituskuvia Helsingin Taidehallin klovnit näyttelystä Ugo Rondinone

17.8. - 17.11.2019

Lauantaina 06.08 vietimme Varkaus Pridea Jossa olimme yhteistyössä muka  Sateenkaarisenioreina. Kulkue keräsi yllättävän paljon  väkeä mukaan Taulumäentorilta Hertunrantaan. Arviolta 70 osallistui kulkueeseen vaikka ukkosmyrsky riepottelikin rankkasateen muodossa kulkueeseen tulijoita.

Hertunrannassa pidettiin Piknik  tapahtuma Warkautelaiset ry järjesti  tapahtumaan juotavaa ja pientä syötävää ettei kenenkään tarvinut olla  nälkäisenä paikalla.

Uusia avauksia tehtiin yhteistyön kehittämiseksi jo ensivuoden Pride tapahtumaan..

Oli ihanaa olla osana  Pohjois Savon  VARKAUS PRIDEA

Suomen ensimmäiset sateenkaarisertifikaatit myönnettiin 2019 Helsingin Kampin ja Kinaporin palvelukeskuksille.

Lisäksi 2021 Sertifikaatin sai HELSINGIN SENIORI-INFO

Sateenkaarevan elämäkertakirjoittamisen kurssi JATKUU syksyllä 2023



Ilmoittautuminen  ennakkoon alkaa 12.06 klo 10:00 alkaen

Kurssitunnus:

Hinta: Höst 19,00 €

Alennus: Ei alennusta

Opettaja: Airaksinen Heidi

Taitotaso: Taso 1

Väline: Muistiinpanovälineet, tietokoneen peruskäyttötaito, sähköpostiosoite.

Max. opiskelijamäärä: 12

Min. opiskelijamäärä: 10

Opetuskieli: suomi

Lisätiedot: Kurssi toteutetaan yhteistyössä Sateenkaariseniorit -yhdistyksen kanssa.
Opettaja lähettää opiskelijoille etäopetuslinkin viimeistään kolme päivää ennen kurssin alkua.

              ET- lehti 

                                       no 7 huhtikuu  2022 

Perhehoito, elämänmakuinen arki

Tukevan Tupa

Hei, lähestymme teitä nyt senioriasumisen tiimoilta. Haluamme saattaa myös sateenkaarisenioreiden tietoon, että täällä ollaan, jos kotona asuminen ei enää niin hyvin luonnistu tai vaikkapa yksinäisyys painaa.

Olemme Rajamäellä asuva naispari ja avasimme kotimme ovet ikäihmisille nelisen vuotta sitten. Kunnan toimeksiantosopimuksella toimiva perhekotimme tarjoaa lämminhenkistä ja tasavertaista, turvallista asumista ikääntyville naisille. Tarjoamme asiakkaillemme niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin asumista. Meillä on neljä paikkaa iäkkäämmille ja asumme siis itse saman katon alla, jakaen arjen ja juhlan heidän kanssaan

Omakotitalo luonnon helmassa, jonka pihapiirissä laiduntavat lampaat ja vuohet. Sisällä rapsuteltavia riittää myös, sillä talon kissat ja koirat nauttivat saamastaan huomiosta. Aidattu iso piha tarjoaa turvallista ulkoilua myös muistisairaalle. 

Koemme, että perhehoidossa jokainen asukas saa olla oma itsensä ja niin ikää arvostettu yhteisön jäsen. Jokainen on ansainnut arvokkaan vanhuuden ja aidosti virikkeellisen arjen

Perhekodin asukkaaksi voi hakeutua oman kunnan ikäihmisten palveluohjauksen kautta. Yleistä ikäihmisten perhehoidosta löytyy www.perhehoitoliitto.fi

Facebookissa meidän löytää nimellä Tukevan Tupa

Keväisin terveisin Mari ja Nina@tukevan tupa

tukevantupa@hotmail.com